Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lahjakortit

Hieronta on aina toivottu lahja!Hieronta on aina toivottu lahja!Hierontalahjakortti on tervetullut ja usein toivottukin lahja. Voit noutaa tyylikkään lahjakortin hoitoloistani sovittuna ajankohtana, tai se voidaan toimittaa kätevästi myös sähköpostitse, jolloin maksun voi hoitaa verkkopankissa.

Lahjakortin toimitusta varten tarvitsen tiedot siitä mikä hoito on kyseessä, missä toimipisteessä kortti aiotaan käyttää (Tampereella vai Kihniössä) ja mikä on kortin myöntämispäivä (lahjan saajalle).

Soita 040-554 6926 tai ota yhteyttä sähköpostilla susanna.nykyri(a)luukku.com tilataksesi kortin tai kysyäksesi lisätietoa siitä mikä hoito kannattaisi valita. Rentoutushieronta sopii hyvin lahjaksi läheiselle ihmiselle, kun tätä halutaan hemmotella. Klassinen hieronta on tuttu, turvallinen, hyvä ja asiallinen vaihtoehto moniin tilanteisiin ja lähes kenelle vaan. Ayurvedahoidot sopivat lahjaksi mm. luontaishoidoista ja terveysasioista kiinnostuneille. Ayurvedahoidot evät sovi raskaana oleville. Muut hoidot sopivat. Lahjakortin voi tilata myös jollekin summalle, jos haluaa antaa saajan mieluummin valita.

Nämä lahjakortit ovat suosituimpia:

  • Rentoutushieronta + jalkakylpy
Rentoutus hieronta TampereRentoutus hieronta TampereRentoutushieronta alkaa intialaisella päähieronnalla samalla, kun jalat lepäävät rentouttavassa kylvyssä. Sitten hierotaan jalkaterät ja selkä. Perusöljyn lisäksi hoidossa käytetään virkistäviä tai rauhoittavia eteerisiä öljyjä.

    60min 52€
  • Klassinen niska-hartiahieronta
Klassinen hieronta TampereKlassinen hieronta TampereKlassinen hieronta on perinteinen länsimainen hierontatyyli, jolla hoidetaan jumiutuneita ja kireitä lihaksia sivelyin, hankaamalla, puristuksin, täristyksin ja taputuksin. Perinteisten otteiden lisäksi painelen pisteitä, joihin on kertynyt jännitteitä ja teen raajojen, niskan ja jalkaterien mobilisointia.

Niskan ja hartiaseudun hieronta voi lievittää paitsin niskan jännitystä myös esim. päänsärkyä ja käsien puutumista, koska myös hermosto vapautuu lihasten hieronnalla. Myös ääreisverenkierto paranee hieronnan vaikutuksesta, mikä vaikuttaa raajojen lämpötilaan. Hieronnasta voi saada apua myös pitkäaikaisiin, toistuviin ja epämääräisiin vaivoihin sekä lievitystä stressiin.

     40min 35€