Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kotihierontakurssit  2019

 

Haluatko oppia itse hieromaan? Järjestän Tampereen hoitolallani, sekä Pirkanmaalla eri opistojen kautta erilaisia klassiseen hierontaan perustuvia kotihierontakursseja.

  

Tänä syksynä pidän eri laajuiset kurssit Ylöjärvellä ja Virroilla. Kursseille voi tulla oman parin kanssa tai yksin ja ne on suunnattu kaikille normaalikuntoisille henkilöille. Näille peruskursseille saavat tulla niin uudet ummikot kuin kertausluontoisesti jo aiemminkin hieronnan maailmaan tutustuneet. Uusia oivalluksia löytyy varmasti.

 

 

Yhden tapaamiskerran kotihieronnan peruskurssi pidetään Ylöjärvellä, koulutuskeskus Valossa lauantaina 9.11 klo10-16:45. Tutustumme klassisen hieronnan perusteisiin sekä tuki-ja liikuntaelimistön anatomiaan. Harjoittelemme kotioloissakin toteutettavia ergonomisia hierontatekniikoita kohdistuen lähinnä niska-hartia -seutuun, päähän ja selkään. Teemme ohessa myös palauttavaa lihasten venyttelyjumppaa.

 

Ilmoittaudu mukaan opiston kautta:
https://opistopalvelut.fi/tampere/course.php?l=fi&t=196

 


Virroilla järjestän kolmen tapaamiskerran kotihierontakurssin Rantatien koululla klo10-15 lauantaipäivinä 28.9, 26.10 ja 16.11. Perehdymme klassisen hieronnan perusteisiin, tuki-ja liikuntaelimistön anatomiaan sekä fysiologiaan. Harjoittelemme hierontatekniikkaa, joka ei kuluta hierojan omia voimia liikaa ja on turvallista hierottavalle. Vetreytämme lihaksiamme myös venytyksin. Seikkaperäinen kurssimateriaali, johon on helppo palata myöhemminkin. Kurssimateriaali, 5€, veloitetaan käteisellä ensimmäisen tunnin yhteydessä.

 

Ilmoittaudu mukaan opiston kautta:
https://opistopalvelut.fi/virrat/course.php?l=fi&t=29

 

Tervetuloa mukaan!

 

 

Lisätietoa kursseista suoraan kouluttajalta Susanna Nykyri 040-554 6926 (arkisin klo8-9 ja 13-14)